Pekanové ořechy jsou hladký růžově hnědý ořech s jedlým jádrem a je to druh stromu Hickory, botanicky peckovina, pekanový ořech pochází z jižní centrální oblasti Spojených států a Mexika, ořech, který je podobný vlašskému ořechu jen trochu jiný vzhled.
Pekanové ořechy jsou součástí stravy a používají se v mnoha pokrmech po celá léta a americké kmeny na nich závisely jako na základní potravině zejména v zimním a podzimním období a často se používají do koláčů nebo jako příchuť do zmrzliny a mnoha dalších. více produktů.
Pekanové ořechy jsou chváleny pro své mnohé zdravotní přínosy a nutriční hodnotu, jsou plné bílkovin, bohatý zdroj energie, vlákniny, antioxidantů, nasycených tuků, omega-6 mastných kyselin, thiaminu, manganu, hořčíku, vápníku, fosforu, železa, beta -karoten, folát, draslík, zinek a vitamín E. Pekanové ořechy jsou dobrým zdrojem zdravých tuků a jako takové jsou považovány za zdravé srdce, ořech, který je vhodný i pro vegetariány.
Pekanové ořechy známé také jako Carya Illinoinensis, ořechy se skořápkou, které mají podlouhlý tvar a bohatou máslovou chuť a patří do čeledi Juglandaceae, jsou ceněny pro své bohatství antioxidantů, což jsou látky, které se nacházejí v potravinách, které chrání tělo. proti poškození buněk, zdravý lahodný a výživný ořech s mnoha výhodami.
Studie byly provedeny a bylo prokázáno, že pekanové ořechy
- Posiluje imunitní systém
- Bojuje proti srdečním chorobám
- Bojuje proti různým druhům rakoviny, jako je rakovina prsu a tlustého střeva, Alzheimerova a Parkinsonova choroba
- Snižte hladinu cholesterolu
- Regulujte hladinu krevního tlaku
- Snížení tělesného tuku a jako takové je vynikající volbou pro lidi, kteří chtějí zhubnout, výzkumy prokázaly, že ořechy pomáhají při hubnutí, protože zvyšují rychlost metabolismu těla.
- Pekanové ořechy pomáhají při trávení
- Zbavte se zácpy
- Podporuje zdravé zuby a kosti
- Snižuje riziko artritidy
- Zabraňuje mrtvici
Konzumace pekanových ořechů je bezpečná, pouze v případě alergie, kdy jsou lidé alergičtí na ořechy, některé z těchto příznaků zahrnují otok hrdla, dušnost a zvracení.
Pekanovým ořechům je třeba věnovat náležitou péči, protože kvůli obsahu tuku nejsou tak snadno čerstvé a běžně se používají k výrobě másla nebo oleje.